Sunday, November 29, 2015

Pse i dhunoni fëmijët me foto në rrjetet sociale???


Nuk e kam kuptuar kurrë: Pse i shfaqni fëmijët tuaj në facebook?! 
Kur janë bebe, kur i rrisni para kohe dhe i vishni si të mëdhenj, kur i shfaqni lakuriq, kur u hapni edhe fun page, kur u bëni dush, kur u bëni pazar etj... 
Po pres të shoh edhe një selfie skizofrenie. 
A mund të jetë private fytyra e fëmijës suaj? 
Dhe pastaj vazhdoni me këto patetizmat e thella erotike të byçës së vogel me sy që haen!
Baaaaaa!

Saturday, November 28, 2015

Tuesday, November 3, 2015